fbpx

Red Dot Award Winnaar 2018

✦ Jaga wint 5e Red Dot Award ✦


Jaga kon in de afgelopen jaren reeds 4 andere Red Dot Awards in de wacht slepen voor volgende producten: Twine, Pinch, Scape & Freedom. We zijn fier te mogen aankondigen dat één van onze producten opnieuw de internationale erkenning voor uitmuntend design in de wacht kon slepen: een Red Dot Award voor onze Jaga Aurora.

Red Dot Design Award
Deze awards worden jaarlijks uitgereikt en groeiden uit tot één van de meest prestigieuze designwedstrijden wereldwijd. Om een Red Dot Award in de wacht te kunnen slepen, moet een product een hoge mate van functionaliteit kunnen combineren met een hoge kwaliteit van design.

We zijn bij Jaga dan ook enorm fier op deze internationale erkenning. Dit is een extra drijfveer om met evenveel enthousiasme verder HVAC oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen.

Aurora Red Dot Award
Aurora T11

Jaga Aurora

De “radiator voor elk seizoen” is een tailor-made product voor groothandelaars SAX, Lambrechts & Schrauwen.

Aurora is een door Jaga Climate Designers ontwikkelde compacte radiator voor warmtepompen en milieuvriendelijke lage temperatuur systemen met een lagere CO2-uitstoot. Het slanke design belet hem niet om uiterst performant te verwarmen én te koelen.

De Aurora is voorzien van een intelligente sturing en schakelt automatisch tussen verwarmen en koelen. Bovendien is hij voorzien van een slim en eenvoudig installatiesysteem. Deze Award benadrukt de hoge kwaliteit en functionaliteit van ons product, maar ook zijn design.

Onder het motto: “het oog wilt ook wat”.