fbpx
  • Nieuws
  • Jaga Diensten @ InstallPro by BatiBouw

Jaga Climate Designers @ Installpro by BatiBouw - Diensten

Op vrijdag 6 maart 2020 zal Jaga aanwezig zijn op “InstallPro by Batibouw”: dé vakbeurs voor professionele HVAC-installateurs.

Jaga Climate Designers staat voor de meest energiezuinige & innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen. Al meer dan 50 jaar zorgen onze toestellen voor een prettig en gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Zo zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Één toestel voor alle seizoenen.

Ook op digitaal vlak staan we niet stil en helpen we onze klanten met enkele digitale services:

Jaga webshop voor installateurs

Jaga bestellen kan vanaf nu voor elke professionele installateur vanuit zijn luie stoel.

Met onze gloednieuwe webshop willen we u beter laten kennismaken met onze oplossingen en u hierin adviseren waar nodig.

Bovendien geniet u van onze ruime voorraad en snelle levering op een adres naar keuze.

Bij registratie op onze stand ontvangt u een kortingscode, dus wees er snel bij!

Jaga BIM

Onze BIM-bibliotheek bestaat uit enkele Jaga top producten die volledig klaargestoomd zijn voor een zeer energiezuinige toekomst.

Dit zorgvuldig uitgekozen gamma aan Jaga toestellen helpt architecten en studiebureaus om op een eenvoudige manier onze HVAC-oplossingen te verwerken in hun ontwerpen.

Zo ondersteunen wij hen maximaal doorheen het bouwproces.

Module voor warmteverlies-berekeningen

Aan de hand van (nieuwbouw)plannen kan u op onze website snel & gratis warmteverlies, EPB of ventilatiedebieten berekenen volgens de laatste norm!

Wenst u officiële stavingsstukken voor EPB? Dan gaan onze specialisten hier intern voor u aan de slag met deze gedetailleerde berekeningen. De bijhorende officiële documenten bezorgen wij u nadien gratis.