fbpx

Jan Kriekels gaat samen met PXL 'high in the sky' met 'Classroom in the sky'

Deze keer treedt Jan Kriekels niet op in 'the sky is the limit' maar gaat hij letterlijk in de sky met de wereldprimeur van PXL Hasselt.

Maandag 21 september, bij de start van het nieuwe academiejaar mag Jan Kriekels één van de gastcolleges geven in het klaslokaal op 50 meter hoogte. Dat is natuurlijk helemaal zijn dada om studenten in de lucht te enthousiasmeren over zijn universele overlevingsstrategie 'Innovate or die' eveneens de titel van zijn boek.

PXL & Jaga - Classroom in the sky

© Mine Dalemans

Classroom in the sky en PXL

Hogeschool PXL & Xior Student Housing lanceren op maandag 21 september 2020 (de officiële startdag van het nieuwe academiejaar 2020-2021) een wereldprimeur in Hasselt: 'Classroom in the sky'.
Ben Lambrichts, algemeen directeur PXL, beschrijft het als ‘een schoolvoorbeeld van anytime and anywhere learning’. Voor de eerste keer zal the Fun group een klaslokaal in de lucht organiseren. Zij hebben echter al heel wat ervaring met hun ‘dinner in the sky’. Xior student housing CEO Christian Teunissen ziet geen betere manier om zijn nieuwe studentenkamers aan de studenten te tonen. Kortom een echte wereldpmieur in Hasselt aan het begin van het nieuwe academiejaar.

voor meer informatie: Gerrit Schuermans, directeur communicatie, Hogeschool PXL +32 497 97 92 61

PXL & Jaga - Classroom in the sky

© Mine Dalemans

Over Jaga Climate Designers

Klimaatverandering en de veranderende bouwtechnieken vragen om nieuwe ecologische oplossingen om te verwarmen, te koelen en te ventileren. Maximaal comfort in ieder seizoen met een minimale impact op onze aarde ook daarvoor staat Jaga.

voor meer informatie: Anneleen Jacobs, of +32 473 88 12 47