Feiten & Cijfers

Project AGC Glass Europe Louvain-La-Neuve
Land BelgiëLouvain-La-Neuve, België
Architect Samyn & partners / BEAI
Kantoren 20 000 m2
Voltooid 2013
Jaga Producten Clima Canal
Award BREEAM BREEAM ExcellentAfbeeldingen

 

Omschrijving

 

AGC Glass Europe is de Europese tak van AGC, grootste glasproducent ter wereld. Het Europese hoofdkwartier van AGC Glass Europe (20.000 m²) in Ottignies-Louvain-la-Neuve haalde zelfs het BREEAM Excellent certificaat! De kantoren van dit “nulenergie” gebouw werden voorzien van onze Jaga Briza Oxygen toestellen en onze Jaga Clima Canal.
De Jaga Briza is een slanke hybride radiator die zorgt voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo heb je op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat. Bovendien is de Jaga Briza uitermate geschikt voor aansluiting op laagtemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonne-energiesystemen en condensatieketels. Aan de Jaga Briza werd onze ventilatietechnologie toegevoegd (Oxygen) die zorgt voor intelligent en hygiënisch ventileren. Dit zonder kanalenstelsel, maar met ingebouwde warmteterugwinning en sensoren voor CO2-meting, temperatuurmeting & controle over de luchtvochtigheid.
De Jaga Clima Canal is het ultieme toestel voor volledige klimaatbeheersing. Één toestel kan zowel verwarmen, koelen als ventileren, ondanks zijn kleine afmetingen. Geruisloos en op een onopvallende manier zorgt deze vloerinbouwoplossing voor het beste binnenklimaat. Bovendien beschikt de Clima Canal over de nieuwste EC motoren, wat tot 50% minder elektriciteit verbruikt!Producten