Feiten & Cijfers

Project Business Garden
Land PolenWarsaw, Polen
Architect JSK Architects
Ingenieur KTP Polska, Warsaw
Hoofdaannemer Hochtief, Warsaw
Kantoren 90 000 m2
Voltooid 2012
Jaga Producten 1 704 Mini Vrijstaand
13 Strada
Award LEED Gold certified LEED Gold


AfbeeldingenOmschrijving

De Business Garden in Warschau is een van drie bedrijventerreinen die momenteel worden ontwikkeld en die een Gouden Certificaat voor Leiderschap in Energie en Milieuontwerp (LEED) hebben gekregen.
Als deel van de drang van de ontwikkelaars naar hoge eco-efficiëntie, werden in het hotel en in de lobby’s van de kantoren de Mini vrijstaand van Jaga gebruikt. In de lobby’s werd bovendien ook Strada gebruikt. Beide radiatoren zijn voorzien van de Low-H2O technologie van Jaga voor uiterst efficiënte prestaties op basis van het ontwerp met een lage massa en waterinhoud.
De Low-H2O radiatoren van Jaga wegen slechts één tiende van een traditionele plaatstaalradiator en bevatten slechts 10% van het water. Dit resulteert in 10-15% minder koolstofuitstoot en de radiatoren reageren drie keer sneller op temperatuurschommelingen.
De Mini vrijstaand biedt een onopvallend ontwerp dat ideaal is om tegen de muren van gebouwen te plaatsen, met hoogtes van 8 tot 28 cm. Het strakke, moderne ontwerp van de Strada maakt er een perfecte, esthetische aanvulling elk hedendaags gebouw van.Producten