fbpx


Feiten & Cijfers

Project DomAquarée
Land DuitslandBerlin, Duitsland
Architect NPS Tschoban + Voss
Ingenieur Kühn Bauer und Partner Beratende Ingenieure GmbH
Hoofdaannemer Imtech Deutschland GmbH & Co. KG Hauptniederlassung Berlin
Kantoren 71 428 m2
Voltooid 2005
Jaga Producten 5 000 m Mini Canal
490 Clima Canal
Award DGNB Silver certified MINI DGNB Silver


AfbeeldingenOmschrijving

Sinds de opening in 2004 is de DomAquarée in Berlijn een internationale ontmoetingsplaats geworden waar ondernemingen, hotels en kantoren een nieuwe vestigingsplaats vinden. Met een oppervlakte van 71.428 m2 voor uiteenlopend gebruik beschikt het project over een Zilveren DGNB certificaat en is het voorzien van twee verschillende verwarmingsoplossingen van Jaga.
De Mini Canal is een supergeleidend verwarmingstoestel dat snel reageert op temperatuursveranderingen waardoor het volledige gebouw gegarandeerd efficiënt wordt verwarmd. Het biedt een oplossing op maat voor ruimten en kan zelfs in hoeken en op verschillende dieptes worden geïnstalleerd over verschillende verdiepingen. Dankzij een snelle Low-H2O warmtewisselaar wordt de CO2-uitstoot teruggedrongen en ontstaat een ideaal klimaat met een laag energieverbruik. Hun gematigde impact op het milieu blijft zelfs voortduren na afloop van hun levensduur.
Doordat een Jaga Low-H20 radiator lichter en kleiner is dan traditionele radiatoren met hetzelfde vermogen, zijn niet zo veel grondstoffen nodig voor de vervaardiging.
De Clima Canal is supercompact en stil. Dit krachtige systeem zorgt zowel voor verwarming als voor koeling en ventilatie. Deze hoogtechnologische warmtewisselaar met warmte-activator is ontwikkeld om volkomen geruisloos een maximale afgifte te waarborgen.Producten