Feiten & Cijfers

Project Hoża 55
Land PolenWarsaw, Polen
Architect Taillandier Grzegorczyk / Kulczynski
Ingenieur Miks
Hoofdaannemer Henpol
Appartementen 62
Voltooid 2012
Jaga Producten 66 Mini Canal
140 Strada
47 Mini Vrijstaand
39 Wandinbouw


AfbeeldingenOmschrijving

Het prestigieuze Hoża 55 complex in het centrum van Warschau stelde de uitdaging om dit historische Poolse gebouw om te vormen tot moderne luxeappartementen. Onder het ethos van energie-efficiëntie en hedendaagse levensstijl werd ervoor gekozen een ruime selectie Jaga toestellen naadloos te integreren in het nieuwe decor van het gebouw: de Mini Canal, Strada, Mini en wandinbouw.
De Mini Canal is de belichaming van de geschiktheid van de radiatoren voor het gebouw en werd discreet ingewerkt in de lobbyvloeren van Hoża 55 om het elegante motief te handhaven maar toch een uiterst responsieve en krachtige warmteafgifte te bieden.
De appartementen van Hoża 55 werden voorzien van ofwel Strada, Mini of wandinbouw radiatoren, allemaal strakke en onopvallende aanvullingen op een 21ste-eeuwse interieurinrichting.
Alle geselecteerde Jaga producten zijn voorzien van ingebouwde Low-H2O technologie, die de koolstofuitstoot met 10-15% terugdringt in vergelijking met standaard plaatstaalradiatoren en ook de energiekosten aanzienlijk verlaagt.Producten