Feiten & Cijfers

Project New Administration Centre NAC Houthalen-Helchteren
Land UKHouthalen, België
Architect Holistic Architecture 50/5
Ingenieur Arcadis
Hoofdaannemer Cordeel & Kumpen
Kantoren 13 020 m2
Voltooid September 2012
Jaga Producten 111 Mini Canal
133 Quatro Canal
41 Briza vloerinbouw(special)


AfbeeldingenOmschrijving

Het Nieuw Administratief Centrum in Houthalen-Helchteren is één van de pijlers bij de herbestemming van de voormalige mijnsite. In dit gebied streeft de gemeente naar een nieuwe vorm van samenleven waar wonen, werken en vrijetijdsbesteding elkaar ontmoeten. Daarnaast heeft de mijnsite een innovatieve attractie met een administratief centrum volgens de "Cleantech" -benadering.
Cleantech is een populaire afkorting van "clean technologieën". Het is de verzamelnaam van goederen, diensten en processen op basis van technologieën die het gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen optimaliseren en de impact op de omgeving minimaliseren.
Jaga Low-H2O radiatoren passen perfect in dit plaatje. Ze verbruiken minder energie. Zelfs na gebruik is de impact op het milieu minimaal. Het feit dat een Jaga Low-H2O radiator lichter en kleiner is dan traditionele radiatoren met dezelfde afgifte, betekent dat er niet zo veel materiaal nodig is voor de productie. Low-H2O radiatoren hebben een langere levensduur en aan het einde van hun leven kunnen ze volledig worden gerecycleerd.Producten