fbpx


Feiten & Cijfers

Project Restaura Górskiego
Land PolenWarsaw, Polen
Architect PRC Architekci
Ingenieur BUMPS
Hoofdaannemer Polaqua
Kantoren 17 903 m2
Voltooid 2010
Jaga Producten 800 Clima Canal


AfbeeldingenOmschrijving

Een eenvoudige en stijlvolle uitstraling met veel oog voor detail in de bouw: het Restaura Górskiego appartementencomplex is een treffend voorbeeld van hoe een gebouw efficiënt te verwarmen maar toch een elegante uitstraling te bewaren.
Om warmteverlies door de grote glasgevels tegen te gaan werd Clima Canal geselecteerd. De flexibiliteit van Clima Canal is de droom van elke architect en de compacte units bieden een krachtige verwarming die discreet kan worden ingebouwd in vloeren of muren. De in de hoogte verstelbare Clima Canal eenheden hebben een inbouwdiepte van nauwelijks 8,5 tot 13 cm nodig, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn in een verhoogde vloer. Bovendien oefent de 24V EC-motor van het systeem een bescheiden geluidsdruk van 29db(A) uit, waardoor Clima Canal rustgevend stil is bij het opwarmen van de ruimte.
Met energie-efficiëntie hoog op de agenda was Clima Canal een natuurlijke keuze: de Low-H20 technologie dringt de koolstofuitstoot met 10-15% terug in vergelijking met standaard staalradiatoren en dankzij de borstelloze EC-motoren wordt tot 50% minder energie verbruikt dan conventionele motoren.Producten